Header Ads

Hogy szerkeszd meg a webtv list.txt file tartalmát és hogyan lehetséges betölteni a set top box-bs

amiko hd8260+


Ebben a blog bejegyzésben azt fogom bemutatni, hogyan kell az Amiko hd8260+ set top box-okban ip tv adásokat hozzáadni, illetve a "webtv list.txt" file tartalmát megszerkeszteni. 

Az adásokat könnyen össze tudod válogatni a következő weboldalakról. 

https://onlinestream.live  (csak magyar nyelvű adásokat tartalmaz)
https://iptvcat.com (magyar és idegen nyelvű adásokat tartalmaz)

Hozz létre egy "webtv list.txt" file-t, aminek a következő tartalma kell hogy legyen 



A leírás elején található weboldalakról össze válogatod a tv streameket, amik neked tetszenek, a fenti formátumba bepakolod a "webtv list.txt" file-ba és lemented. 

Ahhoz, hogy a set top box-ba be tudd tölteni a file-t pendrive-ra kell másolni közvetlen a gyökérbe. 

pl:
x:\webtv list.txt

Ha felmásoltad a pendrive-ra, csatlakoztasd az Amiko box-odhoz, indítsd el az alkalmazások között a web tv-t. A következő lépés az, hogy a tv stream-eket be kell tölteni, amit a set top box gyári távirányítójának fehér gombjával tudsz megtenni (Load WebTV List.txt). Vársz egy kicsit és kezdődhet az ingyen tv-zés. 
Amiko hd8260+

Amiko hd8260+ webtv

Amiko hd8260+ webtv list.txt


A bejegyzésem végére még egy nagyon fontos dolog, amit meg kívánok osztani veletek. Ezek a tv csatornák streamelését nem én végzem. Az adások folyamatos működéséért felelősséget nem tudok vállalni. 

Amennyiben nem szeretnél tv file-okat szerkeszteni, hogy kihasználd a set top box-od WebTV  kliensét abban az esetben erről az oldalról letölthető legfrissebb webtv list.txt file-okat. 
Üzemeltető: Blogger.