Header Ads

Vatera teszvesz jófogás eladás tippek

Ebben a bejegyzésben a Vatera, Teszvesz és Jófogás eladások titkának eredünk nyomába. Sajnos közhelyes dolgokkal kell foglalkozni, ami  lerágott csont meglátásom szerint, de foglalkozni kell vele, mert ahogy böngészem az apróhirdetéseket, sajnos rendszeresen visszaköszönnek ezek az alábbi problémák.



Ismerd a terméket amit hirdetsz és írj pontos termék leírást. 
A hirdetés címében add meg a termék megnevezését, típusát. Soha ne írj olyat a hirdetés címében, hogy "mobiltelefon olcsón eladó" Senki nem keres ilyen szöveggel, hogy mobil telefon olcsón. A hirdetés szövegében írd le mit tud a termék, milyen paraméterei vannak. Neked a vásárlókat a termék leírásban kell meggyőzni arról, hogy miért a te termékedet válasszák. Légy kreatív és tűnj ki a tömegből. Ebben a részben érdemes ügyelni még a helyesírásra is.

Tölts fel jó minőségű képeket.
Készíts jó minőségű képeket. Fotózás során legyen mindig elegendő fény (ha teheted nappali fénynél fényképezz). Fotózd le a termék hibáit, ha vannak. Készíts képeket több szögből. Amennyire lehetséges üveg vagy csillogó felületek fotózásánál érdemes törekedni, hogy ne tükröződjenek vissza tárgyak, személyek.

Szállítás.
Érdemes bevállalnod, hogy utánvétel vagy előre utalás után elküldöd a terméket, mert így több vásárlót tudsz adott esetben elérni, mert a potenciális vásárlód jelentkezhet az ország másik végéből. Éremes megnézni a szállítási feltételeket, milyen futár cég milyen feltételekkel és költséggel szállít. Elég jó és sok fajta lehetőség van manapság mint mondjuk 8-10 évvel ezelőtt.

Egyedi azonosítóval rendelkező tárgyak
Vannak olyan termékek, amiknek az adásvételénél érdemes adásvételit írni. Ilyen a mobiltelefon és a különböző gépjárművek. Mobiltelefonok esetében a vásárló le tudja ellenőrizni a megvásárolni kívánt készüléket, hogy nem áll körözés alatt. Ezt a police.hu oldalon lehet megnézni a körözések / egyedi azonosítóval rendelkező tárgyak menüpont alatt. Imei szám alapján lehet keresni a körözések között.

Garancia
Ha vállalkozás keretein belül értékesítesz használt vagy új terméket, érdemes feltűntetni a garanciális feltételeket.

Fenti dolgokra érdemes odafigyelni, ha valaki használt műszaki cikkeit szeretné eladni. A végére már csak annyi maradt, hogy sok sikert kívánjak és eredményes eladást!




Üzemeltető: Blogger.